MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'UNION SELECT id, headline_short, date, time, intro, 2 as type, artist_url FRO...' at line 1 Låga odds för Burial | Judy

Låga odds för Burial

Den inte längre anonyma Burial är storfavorit inför morgondagens utdelning av Mercurypriset.

8 september 2008 klockan 18:51

Oddsen är helt klart på Burials sida när priset delas ut i London i morgon. Ladbrokes och andra vadslagningsföretag ger minst pengar tillbaka till den som sätter en slant på att Untrue ska vinna, skriver bloggen Drowned in Sound som har tittat efter.

Burial bekräftade tidigare i somras att hans riktiga namn är Will Bevan och att han kommer från södra London. I ett inlägg på sin Myspacesida tonade han ner betydelsen av den självvalda anonymiteten.

— Det har varit en del snack om vem jag är ett tag, men det är ingen stor grej. Jag ville bara vara okänd eftersom jag ville att allt skulle handla om lÃ¥tarna, skrev han den 5 augusti.

— Jag ber om ursäkt för ruttna lÃ¥tar jag gjorde förr i tiden. Jag ska ta igen det.

Mercurypriset arrangeras av den brittiska skivindustrin och kritiseras då och då för att inte belöna de mest uppenbara av de nominerade artisterna.

Uppdatering: Nej, det bidde inget. Elbow vann.